Nieuws!

-4 augustus 2022-

Per 15 augustus neemt Bargeman Bloemen Bloemsierkunst de Waterlelie in Terborg over! Op dit moment zijn we volop bezig met schilderen, herindelen en stylen. We hebben er zo ontzettend veel zin in!

Het is de bedoeling dat je straks gewoon kunt blijven bestellen zoals altijd, alleen werken we vanuit één centraal punt.                 Ook gaan de workshops straks weer beginnen. Dit willen we dan op 2 locaties aanbieden, in Terborg en zoals voorheen in Zelhem.

Hieronder de uitnodiging voor de opening van volgende week. Wees welkom! 

 

 

-22 februari 2022-

Inmiddels staan er al weer prachtige violen te pronken in menig bloembak in Zelhem en Halle. Deze zijn op elk moment van de dag verkrijgbaar bij onze blokhut met zelfbediening. 

Steeds wordt het aanbod verruimd met het op dat moment beschikbare assortiment. 

Kom eens kijken of er iets leuks voor je bijstaat!

 

-18 december 2021-

Helaas, Nederland gaat wederom in lockdown. Dat betekent voor ons als ondernemer dat wij onze producten alleen buiten mogen verkopen, dus de klant krijgt geen toegang tot ons atelier.

Wij zorgen dat wij zo veel mogelijk onze producten buiten zichtbaar hebben voor de klant en promoten deze week online.

Bestellen en laten bezorgen van onder andere boeketten en bloemstukken in Zelhem en omstreken kan ook nog steeds en dit doen wij graag voor je.

Blijf allemaal gezond!

 

-26 november 2021-

Lieve mensen, wij hopen op jullie begrip;

Vanwege de verscherping van de coronamaatregelen die 28 november ingaan, is het niet haalbaar om de workshops te laten plaatsvinden. Dit i.v.m. de verplichte 1,5m, beperkt aantal toegestane personen binnen de ruimte en het moeten sluiten om 17.00.

Aangezien er meer dan 250 aanmeldingen zijn, is het niet mogelijk om al deze mensen te verdelen over kleinere groepjes.

 

-19 oktober 2021-

Onze workshop voor Kerst is vorige week online gegaan en dat is te merken. Wat ontzettend veel animo! Geweldig om te zien dat wij zoveel mensen inspireren om lekker aan de slag te gaan voor de kerstdagen. Fijn om samen weer een avondje uit te gaan en creatief en in een ontspannen sfeer jouw kerstdecoratie te maken.

Nog meedoen? Klik dan op het kopje workshops en zoek iets moois uit!